Kenali wazy

Assalamualaikum..Jutaan terima kasih kerana sudi melawat blog saya yang tidak seberapa ni..Pertama sekali izinkan saya perkenalkan diri,nama saya Wan Zawawi Bin Wan Yusof berasal dari Simpang Renggam,Johor.Berumur 24 tahun dan sekarang sedang bekerja di Cyber Cafe sebagai Juruteknik Komputer.Lahir pada 3 Ogos 1984.Mendapat Pendidikan awal di Tabika KEMAS Kampung Melayu Bukit Batu(1989-1990).Sekolah Rendah di Sekolah Kebangsaan Air Manis (1991-1996) dan selepas itu melanjutkan pelajaran di Sekolah Menengah Kebangsaan Kelapa Sawit,Kulai (1997-2001) Kemudian mendapat tawaran untuk menyambung pelajaran di R&S IT Computer Centre,Layang-Layang,Kluang selama 6 bulan (Pembantu Juruteknik Sistem Komputer Tahap 2),Insya Allah ade rezeki saya ingin menyambung pelajaran saya hingga ke peringkat ijazah.

Saya meminati bidang komputer setelah pertama kali belajar bagaimana hendak format komputer sendiri… Sejak itu saya selalu mencari perisian dan fungsi²nya, tutorial dan tips untuk kegunaan sendiri serta untuk dikongsi bersama kawan²…

Hobi saya suka membantu kawan² yang dalam kesusahan terutamanya dalam masalah komputer dan aplikasi² yang tertentu

17 Comments

  1. klu dah berjaya jgn lupakan org kat sini k..love u so much dear..

  2. ok sayang..love u 2

  3. wargh…leb2 la…jiwang siot..bwek2…kikiki…nway..nice blog..best2..kikiki..

  4. hoh??? mintak2 la x lepas..muakakakaaaaa..biokan..bio die masuk navy.leh aku regging..muakakakaaa

  5. amboi2..sakan jerk nengok..hik hik hik

  6. uikss ko wann..nk ragging aku ek..lai lai..barissssssss barissssssss ..heheheh

  7. test test test

  8. hhi.oo..inilah wazy~

  9. testing2…senyap2 jek yer…hohohohoho….wazy encem…
    lawikkkkkkkk~~~~

  10. wah..lame x dgr brite..tup,tup dah ada blog..best2. Tabik springgg..sbb masih ingat aku lg..best2..bhahaha..

  11. pandang2 jelinh2 jerk ek..hehehehe

  12. assalamualaikom…
    tumpang laluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu…. hehehehe.. nice page….

  13. waalaikum salam wbt,,erkkk tumpang lalu je ke ,kepsi dgn mekdi saya mane bro PaRaNG^GiLa

  14. Assalamualikum Warah matullah wabarakatuh saya dari indonesia alhamdulillah bisa berkenalan dengan anda

  15. assamualaikum numpang lwat saya dari indonesia slam knal bwat anda dan tak jua kita bisa berkenalan dengn anda….

    • emm lagu trlnjur myintai nie mmg best bg aku..hari dngar kat asrama best gler

  16. tringat pde dye..nape larh dye jauh sngt..aku rindu pdanye..


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s