BBQ@PD

Assalamualaikum…

Pada 14/3/2009 (Sabtu) saya berpeluang join bbq di Port Dickson,Negeri Sembilan bersama rakan-rakan dari Mychatz Inc Network,walaupun x ramai yang join..huhu tapi seronok jugakla,jutaan terima kasih saya ucapkan kepada shah (selaku tuan rumah),man dan emy kerana bersusah-payah menjayakan program yang tak seberapa ni.

Kat Bawah ni saya sertakan gambar-gambar candid khas untuk tatapan semua :-

Photobucket

nyalakan api la

Photobucket

nyum-nyum

Photobucket

otw nk masak ni hehehe

Photobucket

best-best

Photobucket

bakal chef hotel 5 bintang

Photobucket

emy dok sibuk nak wat air

Photobucket

aku tolong sekali la wat air

Photobucket

Apa la yang emy tenungkan tu ek

Photobucket

huhuhu serius je muka masta kite ni

Photobucket

ahak sape la tu

Photobucket

ehem2

Photobucket

tekun je masta kita ni

Photobucket

lepas mandi..apa lagi..makan time

Photobucket

haa..kan sopan skit makan duduk tu

Photobucket

candid lagi

Photobucket

hehehe

Photobucket

cewahh nak manje2 la tu hahaha

Photobucket

alamak hangus dah ke

Photobucket

bergambar kenangan time nak balik

Photobucket

4 jejaka ensem katenyer la

9 Comments

  1. Wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww..!
    OmBaKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK..!
    Depakan Tangan…! Loncatttttttttttttttt hooooOOoooOOooOOOooOOooo..
    wakakka… huehuehuheuheuheuheuhe.. best woo..!

  2. hahahahahaha ombakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ombakkkkkkkkkkkkkkkkkkk

  3. woooooooooo.. jpj a.k.a emy a.k.a mesin pemakan….
    byk mane ang mkn?
    hahahahaha

  4. aduhaiii jahat tul ko abelong ..hehehe

  5. uiii.. cam sedap je.. klu aku takde prog hari tu dah ikot same.. hehehehe.. tapi apekan daya….🙂 cayokk.. cayokk..

  6. ehehehe lain kali la ko join🙂

  7. wow..4 org jek pegi..huhuhu..bbq tu time belom msk nmpk sedap la..bile dh msk nmpk bese jek..hahahaha…;p

  8. aha walaupun 4org je,tapi tetap meriah..:)

  9. uisehh geng laki jek..pmpn xikut eh


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s