Coretan Aku di Bulan Ramadhan 2008

Assalamualaikum semua..diam tak diam dah masuk 24 hari umat islam berpuasa ..aku baru jer berkesempatan untuk update blog ni..huhu lame jugak x jengah-jengah blog ni..Aktiviti aku sepanjang bulan Ramadhan ni macam biase la..kene keje dari siang sampai malam..penat tu ade la jugak..tapi nak wat macam mane..dah tu jer keje aku..kalau tak mane nk cari duit untuk beli itu ini…

Sana Sini dah mula kedengaran lagu-lagu raya ..wawawawa ,,teringat time kecik-kecik dulu,,,hahaha happy bila abah aku ajak g shopping untuk beli baju raya..wakakakakaa..kene lak puasa full mak aku bagi RM30 utk duit raya ..tq mak and abah..Sekarang ni..aku kene beli sendiri la kelengkapan untuk berhari raya,maklum lah dah besar panjang..Kalau kat kampung ..lagi meriah la …kene lak menjelang malam tujuh likur…sana -sini dikelilingi pelita..seronok jer rasenyer… Ok la sampai di sini jer dulu..kalau ade masa lagi..nak update blog ni..daaa

Leave a comment

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s