Stings-Dalam Diam Aku Mencintaimu

Entah mengapa ku rasa tak menentu
Semenjak aku mengenali dirimu, sayang
Terbayang-bayang wajahmu di mataku
Hingga tersentuh rasa indah di kalbu
apakah ertinya

Aku tak tahu mengapa aku rindu
Ingin ku curah tetapi rasa malu
Cubalah engkau mengerti isi hati ku
Di dalam diam aku menyintai mu

Ku harap kau faham perasaan ku
yang kini dilamun rindu pada mu
sungguhnya aku telah jatuh cinta
oh…indahnya bila bersama mu
cinta ku dengan ikhlasnya
janganlah engkau sia-siakan
harapan dan impianku

(dalam diam aku menyintaimu)

syok layan lagu ni…:)

About these ads

17 Comments

  1. dalam diam aku mencintainya(defi)…
    lagunya pas banget ma apa yang aku alami selama ini…

    • suka jugak

  2. suka sangat lagu nie!

  3. macam mana nk download lagu ni?

  4. seronoknyeeeee lagu nie

  5. Lagu ni pas skli dengan apa yang kurasa saat ini….

  6. lagu ini bakal awek suka yeppyyyy…

  7. ak ska kt sseorg.tpi mlu nk ckp…………………………….

  8. lgu nie mmang lyan larh..syoknye

  9. best nyerrr lagu nie!!!!syokkkk gilerrrrrrrrrr….berrrrrrrrrrrrrr

  10. fuLLLamak…best giLeR LaGu nIe.LaYaNnnnnn

  11. syok nyeee lgu nie .. mmang bes arh … >< !

  12. wish my love can read this..I love U …

  13. best by

  14. Lagu yang best d dengar,walaupun aku x de awek lagi,tp aku tetap layan lagu ni..

  15. sye pling ske lgu ni. . .maman terbaik la. . . .like. .like . .like. .like

  16. lagu y nazmi nyanyikn kt aku ble dy frst nk couple n now aku da heppy ngn dy.thanks.ilove you nazmi :)


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.